EnglishFrench German Spain Italian mesajes de amor y amistadtraductor banderas blogdocumentalesxo descargar un link
1 2 3 4 5 6 7 8

EL REFUGI

El refugi de Son Trias (Esporles) està situat a la falda de la Fita del Ram (833 m.), cim més proper, juntament amb la Mola de Planícia (932 m.). Es troba a 3 minuts a peu de l'inici del Camí des Correu, darrere l'església d'Esporles, punt de partida de la Ruta de Pedra en Sec GR 221.

Des del refugi surten diverses excursions de caràcter familiar, com la pujada a l'ermita de Maristel·la i Cor de Jesús, una estàtua situada molt a prop de l'ermita de Maristel·la i que es pot veure des de pràcticament qualsevol punt del poble d'Esporles.

Està dotat amb una habitació compartida amb 16 places amb lliteres i calefacció. Disposa d'una sala polivalent amb cuina equipada i estufa de llenya. El refugi, de propietat municipal, gestionat pels Ermassets Club de Muntanya d'Esporles i és la seu del club.

El refugi està obert tot l'any als excursionistes i visitats d'Esporles.

UN REFUGI DE CLUB amb un marcat caràcter de muntanya, natura, aventura i esport.

Accés

El refugi es troba sortint d'Esporles direcció a la urbanització d'Es Verger (C/ Costa de Son Trias, 19 ). Per arribar, s'hi accedeix a peu per unes escales de pedra que arriben a la Font de Son Trias de Baix, situada al costat del mateix refugi, que al mateix temps està a 3 minuts a peu de l'inici del Camí des Correu, darrere l'església d'Esporles, punt de partida de la Ruta de Pedra en Sec GR 221 en direcció a Banyalbufar, o d'arribada a Esporles si es camina en direcció a Valldemossa i a la Serra de Tramuntana Central.


Instal·lacions i dependències

Gestió: Ermassets Club de Muntanya d'Esporles / telf: (+34) 656 23 23 63
Ubicació: C/ Costa de Son Trias, 19 Municipi d'Esporles, a 187 m d'altitud.
Dormitori col·lectiu amb 16 places de lliteres. És necessari dur sac de dormir o llençols
Serveis: electricitat, aigua calenta, calefacció, mantes i llençols, sala d’estar amb llar de foc.Sala polivalent i cuina Banys i dutxes


Dormitori