EnglishFrench German Spain Italian mesajes de amor y amistadtraductor banderas blogdocumentalesxo descargar un link
1 2 3 4 5 6 7 8

SOPARS G-ASTRONÒMICS


Gaudir d'una nit clara, tot deixant-se il·luminar per la llum dels estels o de la Lluna, es una sensació que la majoria dels que viuen en ciutats o poblacions grans no poden experimentar gaires vegades.
Des del Refugi de son Trias a Esporles, us volem convidar a deixar enrere les llums de llautó per oferir-vos una activitat força especial: l'espectacle encisador del cel estrellat.
I ho volem fer d'una forma ben especial.

Us volem convidar a "la Nit d'estrelles, sopars G-astronòmics" el dia 13 de juliol a les 20.30 h, on s'uneixen l'astronomia i la gastronomia i on pretenem destapar el firmament, posant una sèrie de recursos que ens acostin als misteris celests que sempre han encisat als éssers humans:
reconèixer les constel·lacions que dibuixen les estrelles i llurs històries mitològiques,
observar el moviment aparent dels estels, el dels planetes, el de la Lluna al créixer i decréixer...
Endinsar-se en el perquè brillen les estrelles, perquè canvia el cel a través de les estacions... si son eternes les estrelles o viuen i moren, a quina distancia es troben...
Així estant, us convidem a un sopar a la fresca al Refugi de Son Trias, condimentat amb una xerrada relacionada amb el món de l’astronomia i una observació del cel estrellat a ull nu i través del telescopi:

L’activitat es desenvoluparà seguint la següent temporització:
Trobada al Refugi de son Trias partir de les 20:30

20.30 h: Xerrada inicial al pati exterior del refugi mentre prenem un beure.
21.30 h: Sopar

23 h: Observació del cel a ull nu i amb telescopi a la part exterior de l'era del refugi.
24 h aproximàdament: Final
El preu de l'activitat és de 18 euros per persona i inclou el sopar i l'activitat amb l'especialista en divulgació científica Xavier Villanueva (Ishtar, divulgació de l'astronomia).

Us animem a gaudir d'una nit ben especial!