EnglishFrench German Spain Italian mesajes de amor y amistadtraductor banderas blogdocumentalesxo descargar un link
1 2 3 4 5 6 7 8

Projeccions de documentals d'esport i muntanya (Cinema a la fresca)


8 DE JULIOL - DOCUMENTAL  21.30h (projecció a la fresca)

Sinopsi

Durant el procés de creació del seu quart àlbum, Oscar D'Aniello, cantant de Delafé y Las Flores Azules, perd el seu pare. Aquesta pèrdua impregnarà cada una de les cançons que componen ''De mi sin ti / De ti sin mi'' i farà que el cantant tingui la necessitat de complir una promesa... la promesa d'un viatge, una aventura desconeguda per tornar al seu pare en bicicleta a Desio, Itàlia, la seva terra natal. Al llarg de 1369 km, acompanyarem a Oscar en un recorregut a través dels Pirineus i els Alps on tindrà l'oportunitat de creuar-se amb tres dels millors ciclistes del món.


Any
2013
Gènere
Documental
Tots els públics
Durada 75'
Versió original
Anglès, Castellà, Català

____________________________________________________________________

22  DE JULIOL - TAULA RODONA I DOCUMENTAL  21h (projecció a la fresca)


Col·loqui amb 

Maties oliver i Bernadí Morey

Projecció del documental

Serra de tramuntana-Sa Fosca any 2000”
DURADA:30min
Autor-Joan Vidal

____________________________________________________________________
5 D'AGOST - DOCUMENTAL  21 h (projecció a la fresca)

Manaslu 2013, Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8000 metres"Productora: Abyssinia Films S.L.
Guió i Direcció: Pere Herms
Cap d'expedició: Raül Coromines
Gènere: Documental
Durada del film: 60 minuts
Localitzacions: Katmandú, Serralada de l'Himàlaia, Manaslu


Sinopsi

Aquesta és la historia d'en Raül i en Pere, un alpinista i un cineasta units per un somni comú: pujar per primera vegada a una muntanya de més de 8.000m. Durant mesos, cineasta i alpinista es desplacen a la recerca d'experiències vitals per l'Himàlaia per acabar ascendint la vuitena muntanya més alta del món, el Manaslu de 8.163m.

____________________________________________________________________

19 D'AGOST - DOCUMENTAL  21 h (projecció a la fresca)


2.304.400 PASSES

L'EXPEDICIÓ AL POL SUD D'ALBERT BOSCH I CARLES GEL

La nostra intenció és mirar d'arribar el 14 de desembre de 2011 al pol sud, i commemorar una de les grans gestes de la historia de les expedicions humanes.
Perquè aquesta data? A les tres de la tarda del 14 de desembre de 1911, el silenci absolut de l'extrem meridional de l'eix terrestre va trencar-se per primera vegada pel so de veus humanes. A on l'home mai havia posat la seva planta, Roald Amundsen i els seus quatre companys noruecs es felicitaven mútuament. Eren els primers en arribar al Pol Sud.
Constituïa un dels grans assoliments a la història de les exploracions. De totes formes, un altre fet va marcar aquesta fita amb certa controvèrsia: El britànic Robert Falcon Scott, capità de la Royal Navy, va arribar al Pol Sud tant sols un mes després que l'Amundsen, però ni ell ni els demés membres de l'expedició van aconseguir sobreviure al viatge de tornada. Els cadàvers d'Scott i els seus quatre companys varen trobar-se el 12 de novembre de 1912. Un conjunt de calamitats i una pitjor planificació del viatge van fer que Scott fracassés on l'Amundsen va assolir l'èxit sense massa dificultats.
L'Scott va arribar a l'Antàrtida amb el balener escocès Terra Nova al gener de 1911. Aquell mateix mes hi va arribar l'Amundsen a bord del Fram, a la Badia de les Balenes (Unes 60 milles més a prop del Pol Sud que la base d'Scott, a Mc. Murdo). Scott considerava de vital importància per ell i pel seu país el ser el primer en arribar al Pol Sud, i no li va agradar gens la presència i intencions d'Amundsen, doncs ho considerava deslleial al no haver fet públic el seu objectiu amb més antelació. Realment Amundsen havia anunciat que preparava una expedició al Pol Nord encara verge, però al ser assolit aquest per l'americà Robert Edwin Peary tot just abans de sortir, va canviar de plans, i sense anunciar-ho, va anar cap a la conquesta del Pol Sud, encara mai trepitjat per l'home.Quan el 14 de desembre de 1911, els noruecs van assolir els 90º de latitud sud, hi varen passar tres dies abans de tornar cap al seu campament base, al qual hi van arribar el 25 de gener. Van tardar 97 dies en anar i tornar. 

UN DELS REPTES MÉS EXTREMS DEL MÓN, EN L'ANY DEL CENTENARI DE L'ARRIBADA DEL PRIMER HOME AL POL SUDSinopsi

Una expedició que ens portarà a creuar tota l'Antàrtida des del mar fins el Pol Sud, essent només dues persones sense cap mena d'assistència, i coincidint amb el centenari de l'arribada del primer ésser humà al Pol Sud.
A grans trets, les principals magnituds del projecte són les següents:
2 Persones.
Total autosuficiència durant l'expedició.
Durada estimada: Uns 45 dies, tot i que portarem queviures per 65.
Distància: 1.200 Km. Des d'Hercules Point (Costa Antàrtica) fins el Pol Sud.
Sortida: Calculada entre el 28 i el 31 d'octubre.